Met de billen bloot

Ferry Doedens vindt opnames nieuw programma 'confronterend'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerry Doedens vindt opnames nieuw programma 'confronterend'
RTL

Ferry Doedens (30) is maar druk met z'n nieuwe klus, het presenteren van het nieuwe PowNed-programma 'Socials, Seks en Centen'. Op Instagram vertelt de voormalig soapie dat hem dat soms best zwaar valt.

"Ik moet zeggen dat het een zoektocht naar mezelf is"

Tussen de opnames door maakt Ferry even tijd om zijn volgers bij te praten. De opnames zijn namelijk behoorlijk heftig: "Ik moet zeggen dat het een zoektocht naar mezelf is. En dat is best wel confronterend. Ik heb net twee uur lang een sessie gehad met een psycholoog, en wat zij me nu al leert - hoe ik naar mezelf kijk - is al heel interessant", legt hij uit in Instagram Stories.

Ferry Doedens © Instagram @ferrydoedens
Ferry Doedens

In het programma gaat de kersverse OnlyFans-ster op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Daarmee heeft Ferry zich in een avontuur gestort 'waarvan hij de afloop nog niet kent in een wereld die nog veel geheimen voor hem heeft', zo werd er eerder over gezegd. 

Zijn eigen OnlyFans-account telt inmiddels bijna 3K betalende volgers, waarmee hij maandelijks een flinke boterham verdient.

Lees meer over
Ferry Doedens