ik tel tot drie en dan gaat het gebeuren

Kendal maakt het wel héél bont in Temptation Island USA

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandKendal maakt het wel héél bont in Temptation Island USA
RTL

Erica en Kendal uit 'Temptation Island USA' hebben maar één regel: er zijn geen regels. Toch wordt in de vijfde aflevering van het programma duidelijk dat ze er allebei wel iets anders over denken. En dan drukken we het nog zacht uit.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 5.

"Ik was op zoek naar duidelijkheid en die krijg ik elke keer weer"

In de vierde aflevering van Temptation Island USA was al te zien hoe Kendal een wilde nacht beleefde met Alexcys. Hij lijkt met de dag meer interesse te tonen in de single, maar in aflevering 5 komt ineens Nickole with a K om de hoek kijken. De dames hebben niet alleen oog voor de vriend van Erica, maar ook voor elkaar.

De avond begint met een gezellig potje Truth or Dare in het zwembad, maar het feestje verplaatst zich al snel naar de jacuzzi bij de kamer van Kendal. Kort daarna duiken ze met zijn drietjes het bed in. "Alexcys aan de ene kant, Nickole aan de andere kant", vertelt Kendal trots. Wat er precies is gebeurd die nacht? "Volwassen knuffels", vertellen de dames de volgende dag euforisch aan de rest van de mannenvilla.

Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA
Lees ook

Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA

De beelden die Erica de volgende dag bij het kampvuur te zien krijgt liegen er echter niet om. En het gekreun van de dames ook niet... "Nu zie ik hoe Kendal seks heeft met niet één, maar twee mensen", reageert Erica vervolgens. "Ik was op zoek naar duidelijkheid en die krijg ik elke keer weer."

Waar Kendal denkt dat Temptation Island zijn laatste single-avontuurtje is en hij dan weer vrolijk terug kan naar zijn vriendin, is het voor Erica duidelijk: haar vriend kan dit nooit meer goedmaken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Elke donderdag staat er een nieuwe aflevering Temptation Island USA voor je klaar bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island USAVideoland serie