FIJNE ZONDAG

Kijkers droevig gestemd na állerlaatste Zondag met Lubach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Zondag met Lubach / VPROKijkers droevig gestemd na állerlaatste Zondag met Lubach
RTL

Na dertien seizoenen zit 'Zondag met Lubach' erop. Arjen Lubach (41) sloot de allerlaatste aflevering af met een recept voor suikerbrood. Eerder in de uitzending stak hij zijn kijkers een hart onder de riem. Onder het motto: we zijn er bijna, hield Lubach ze voor dat de coronacrisis bijna voorbij is. Maar dan moeten we wel volhouden.

"Beetje droevig dat Zondag met Lubach nu echt voorbij is"

"Ja het is een pechjaar", zei de presentator. "We hebben pech met de regering en pech met de pandemie." Maar nu opgeven maakt alles erger. "Dus kap met die huisfeestjes!"

Ook vertelde Lubach een sprookje voor Pieter Omtzigt. Maar de geplaagde CDA-politicus ‘stoorde’ Lubach steeds met appjes omdat hij meer informatie wilde hebben wegens vermeende misstanden. Arjen kreeg Omtzigt rustig met het voorlezen van een rapport over de rechtsstaat van Montenegro.

Zondag met Lubach heeft weer kijkcijferrecord te pakken
Lees ook

Zondag met Lubach heeft weer kijkcijferrecord te pakken

Eigenlijk zou Lubach vorig jaar al stoppen na de twaalfde reeks. Doordat hij vanwege de coronacrisis niet het theater in kon, was er ruimte voor nog een seizoen. De reeks stond in het teken van de verkiezingen. Maar ook de coronamaatregelen kwamen veel aan bod.

En ondanks het feit dat kijkers al lang en breed wisten dat gisteravond de laatste Zondag met Lubach zou zijn, is de teleurstelling er niet minder om dat het programma nu écht van de buis gaat. 'Beetje droevig dat Zondag met Lubach nu echt voorbij is', schrijft iemand op Twitter. Iemand anders noemt het programma 'uniek'. 'Lekker kritisch en stelde belangrijke onderwerpen met een humoristische blik aan de kaak. In de VS en Engeland hebben ze tientallen van zulke programma's... hier veel te weinig!' 

Crying face

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een tijdje terug gaf Arjen bij RTL Boulevard aan wat we konden verwachten van de allerlaatste aflevering van zijn show. Dat zie je terug in de video hieronder.

Lees meer over
Arjen LubachNPO