Zeggen we Genee tegen

Wilfred weet het zeker: Arjen Lubach keert dit jaar weer terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Radio Veronica / TalpaWilfred weet het zeker: Arjen Lubach keert dit jaar weer terug
RTL

Geen vaarwel maar een tot ziens voor Arjen Lubach (41), nadat hij gisteren zijn laatste 'Zondag met Lubach' uitzond. Althans, dat beweert Wilfred Genee (53) in zijn radiouitzending vanochtend. Hij zou zeker weten dat de presentator terugkeert op de buis.

"Gaat 'ie met Matthijs wisselen?"

De Radio Veronica-presentator vertelt in zijn uitzending dat een collega hem daar dit weekend over zou hebben geappt. Volgens die persoon keert Arjen na de zomer terug en wel op zaterdagavond. Ook sidekick Niels weet dat 'honderd procent zeker'. "Gaat 'ie met Matthijs wisselen?", vragen ze zichzelf hardop af. "Dat werd niet ontkend", reageert Wilfred. "Dat is wat ik van die collega te horen kreeg. Dus het gaat heel snel. Na de zomer al." Of hij dan met hetzelfde programma terugkeert, is niet duidelijk.

De cabaretier heeft zelf (nog) niets bevestigd noch ontkend over een eventuele comeback. Sterker nog, hij eindigde zijn show gisteravond met een recept voor een suikerbrood in plaats van daar íets over los te laten. Dus tot die tijd is het nog gewoon duimen dat de mannen van Veronica het niet mis hebben. 

'Geloofwaardigheid Wilfred Genee hangt aan zijden draadje'
Lees ook

'Geloofwaardigheid Wilfred Genee hangt aan zijden draadje'

Arjen vertelde in RTL Boulevard over zijn laatste seizoen Zondag met Lubach:

Lees meer over
Wilfred GeneeArjen LubachRadio