I'm Real

J.Lo gooit hoge ogen met killerbody in TikTok-filmpje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJ.Lo gooit hoge ogen met killerbody in TikTok-filmpje
RTL

Dat Jennifer Lopez heel wat uurtjes in de gym spendeert om haar lichaam zo afgetraind mogelijk te houden, is geen geheim. De 51-jarige zangeres deelt het resultaat regelmatig op haar social media-kanalen en ditmaal mochten haar volgers op TikTok meegenieten.

"Je lijkt maar niet ouder te worden"

Dancing queen J.Lo heeft van haar vrije zondag genoten en deelt dat op het social media-platform. De 51-jarige zangeres gooit hoge ogen met haar strakke lijf in bikini. 'Bedankt, ik heb weer motivatie om naar de sportschool te gaan', reageert één bewonderaar. 'Je lijkt maar niet ouder te worden', vindt een ander. 'Hoe kan je er nog altijd zo geweldig uitzien?' vraagt een andere aanschouwer zich af.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

J.Lo stellig na geruchten over breuk A-Rod: 'Jullie zijn dom'
Lees ook

J.Lo stellig na geruchten over breuk A-Rod: 'Jullie zijn dom'

Jennifer brengt behoorlijk wat tijd door in de gym. "Ik ga drie of vier keer per week naar de sportschool", vertelde ze al eerder aan HollywoodLife. Bij zo'n gezonde levensstijl is het natuurlijk niet toegestaan om alcohol te drinken, te roken of cafeïne te nuttigen. Dat doet ze dus ook niet: "Het beschadigt je huid als je ouder wordt." Het resultaat mag er wezen en dat vindt haar verzekeringsmaatschappij ook. J.Lo zou haar derrière namelijk voor een slordige 17 miljoen dollar verzekerd hebben. 

Hoewel Jennifer en haar fans erg trots zijn op haar figuur, deelt niet iedereen die mening. Jennifers voorkomen zou zelfs schadelijk zijn voor het zelfvertrouwen van vrouwen. In de video hieronder zie je waarom. 

Lees meer over
Jennifer LopezTikTokFitnessSport