te gek(ste)

Koningsdag 2021 wordt gevierd vanuit studio in Eindhoven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKoningsdag 2021 wordt gevierd vanuit studio in Eindhoven
RTL

Geen handjes schudden of cultureel rondje door het centrum; Koningsdag 2021 wordt opnieuw niet als vanouds gevierd. Hoe staan we dan wel stil bij de verjaardag van onze koning? De plannen voor dit jaar zijn zojuist gepresenteerd.

Onze koning reist op 27 april samen met zijn gezin af naar Eindhoven. De locatie is ook meteen bekendgemaakt: de High Tech Campus. Vanuit een studio zullen er speciale online en tv-uitzendingen worden gemaakt. Dit allemaal met het thema KennisMaken.

Tijdens deze 'talkshow' zal het gezin in gesprek gaan met bewoners en organisaties uit Eindhoven. Ook prinsessen Amalia, Alexia en Ariane schuiven hierbij aan. 

Radio 538 gaat Koningsdag hoe dan ook vieren
Lees ook

Radio 538 gaat Koningsdag hoe dan ook vieren

Het gezelschap wordt zo klein mogelijk gehouden. Dat houdt in dat prins Constantijn en prinses Laurentien thuis vanaf de bank met een oranje tompouce mogen meekijken.

De RVD laat weten dat de coronaregels uiteraard te allen tijde opgevolgd zullen worden en dat het programma eventueel nog kan worden aangepast mocht dat nodig zijn.

Het wordt dus nog spannend wat de Oranjes precies voor ons in petto hebben tijdens Koningsdag 2021. De editie van 2020 zal voor altijd de boeken in gaan als het verjaardagsfeestje bij de koning thuis. We kregen toen een bijzonder inkijkje in het privéleven van Willem-Alexander, Máxima en hun dochters.

Lees meer over
Koning Willem-AlexanderKoningin MáximaPrinses AmaliaPrinses AlexiaPrinses ArianeKoningsdagLink in bio