thank you, next

Famke Louise denkt aan derde docu: 'Wil ander beeld laten zien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise denkt aan derde docu: 'Wil ander beeld laten zien'
RTL

Famke Louise zou dolgraag een derde documentaire aan haar CV willen toegeven. Tijdens de opnames van haar vorige docu was de 22-jarige namelijk enorm depressief. 'Ik denk dat mensen een verkeerd beeld hebben van mij', laat ze zich uit op social media.

"Ik hoop dat ik in de toekomst een ander beeld van mezelf kan laten zien"

Als tijdens een vragenrondje een van haar fans vraagt of er nog een derde documentaire komt, geeft Famke via haar Instagram Stories aan hier zeker voor open te staan. 'Ik vind het jammer dat ik zo depressief was in mijn vorige docu. Vooral omdat ik toen ook negatief in het leven stond', antwoordt ze over Famke Next. Ook geeft de zangeres aan de documentaire niet graag terug te kijken. 'Ik hoop dat ik in de toekomst een ander beeld van mezelf kan laten zien.'

Famke Louise© Instagram @famkelouise_
Famke Louise

Uit de vorige documentaire werd duidelijk dat Famke meer is dan de 'Op Me Monnie'-zangeres. Zo vertelt ze in de tweede deel van de reeks onder andere openhartig over de mishandelingen van haar toenmalige vriend, bij wie ze op 16-jarige leeftijd na het overlijden van haar vader introk.

Ook de breuk met manager Ali B speelt een rol in de reeks. Waar Famke in haar eerste documentaire brak met Bizzey, brak ze tijdens deze docu met Ali B en zijn managementbureau SPEC. Vlak voor #ikdoenietmeermee besloot ze eieren voor haar geld te kiezen en zelf de beslissingen over haar carrière te nemen. 

Zowel Famke Louise als Famke Next is te zien bij Videoland.

Lees meer over
Famke Louise