maf avontuur

Verliefde Monique uit MAFS laat volgers kennismaken met haar vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moonv6Verliefde Monique uit MAFS laat volgers kennismaken met haar vriend
RTL

Het is op het moment van publiceren nog maar enkele dag geleden dat Monique van Zessen uit 'Married At First Sight' haar nieuwe liefde voorstelt op Instagram. Met een liefdevol bericht laat ze iedereen weten dat ze het liefdesgeluk na haar scheiding van Aron gevonden heeft. Vandaag brengt ze meer details over hem naar buiten.

De droommatch van Aron en Monique bleek op papier ijzersterk te zijn, maar in de realiteit werkte het toch minder goed dan verwacht. Ze zijn het laatste koppel om de scheiding aan te vragen na het avontuur in Married At First Sight. Voor Monique geen reden om bij de pakken neer te zitten: 'totaal onverwacht' werd ze alsnog verliefd. Op een ander. Veel liet ze vier dagen geleden niet los over haar nieuwe vlam, maar daar brengt ze vandaag verandering in. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe vriend voor Monique uit MAFS: 'Geloof in echte liefde terug'
Lees ook

Nieuwe vriend voor Monique uit MAFS: 'Geloof in echte liefde terug'

Samen met haar vriend is ze namelijk naar Gouda afgereisd, zo laat ze weten. Daar is ze samen met Bert, ook bekend van het zesde seizoen Married At First Sight, de stad gaan ontdekken. Niet alleen schittert Moniques nieuwe vlam op meerdere foto's, ze heeft hem ook getagd op Instagram. Dat betekent dat ze hem niet langer geheim wil houden.

Hiermee maakt ze bekend dat zijn naam Ed van Leeuwen is. Hij heeft zijn account nog zorgvuldig afgeschermd, waardoor pottenkijkers geen kans krijgen. Maar aan de grote glimlach op zijn gezicht te zien, zit het wel goed tussen hem en Monique.

Ex Aron is ondertussen maar wat blij voor het koppel, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Lees meer over
Married at First Sight