draai de sloes maar open

Uitje: figuranten gezocht voor nieuwe film met Barbara Sloesen

·Aangepast:
© ANPUitje: figuranten gezocht voor nieuwe film met Barbara Sloesen
RTL

Ben jij wel toe aan een origineel en leuk uitje tijdens deze lockdown? Dan kun je je nu aanmelden als figurant voor een nieuwe, grote bioscoopfilm met Barbara Sloesen (32) in de hoofdrol. De opnames vinden vrijwel allemaal in het pittoreske Zuid-Limburg plaats.

In Kwestie van Geduld kruipt de actrice in de huid van Monica, een ambitieuze kok die definitief afstand wil nemen van haar Limburgse wortels. Maar als ze eindelijk een restaurant kan openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar geboortedorp Gulpen. In de film is er ook een centrale rol voor het lied 'Limburg' van de band Rowwen Hèze.

Romcom-queen Barbara Sloesen vertelt over nieuwe glansrol
Lees ook

Romcom-queen Barbara Sloesen vertelt over nieuwe glansrol

Fans of liefhebbers van komediefilms kunnen zich nu aanmelden voor verschillende figurantenrollen. Heb jij altijd al willen stralen temidden van de glooiende heuvels in Zuid-Limburg (of naast Barbara, dat kan ook)? Dan kun je je hier aanmelden. 

De film wordt begin 2022 in de bioscopen verwacht. Voor een van haar vorige projecten mocht Barbara zoenen met Jim Bakkum. Leuk, zou je denken, maar ze kreeg voor de camera van RTL Boulevard een steek onder water van haar tegenspeler:

Lees meer over
Barbara Sloesen