in de drek

Honey Boo Boo vreest voor leven van moeder June

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHoney Boo Boo vreest voor leven van moeder June
RTL

De zorgen om Mama June (41) worden er niet minder op. Haar dochter Honey Boo Boo (15) spreekt zich in de realityshow 'Mama June: Road to Redemption' uit over de aanhoudende drugsverslaving van haar moeder en de angst die ze heeft dat ze komt te overlijden.

"Je hebt geen idee hoe vaak ik mezelf in slaap heb gehuild"

Honey Boo Boo is voor het eerst de confrontatie aangegaan met haar moeder. De twee hadden elkaar al ruim een jaar niet in levende lijve gezien, omdat June in een afkickkliniek zat en de voogdij over haar dochter was verloren. "Je hebt geen idee hoe vaak ik mezelf in slaap heb gehuild, hopend en biddend dat je geen overdosis zou nemen", zegt ze tegen haar moeder. Het is een emotioneel tafereel, waarbij Honey Boo Boo in tranen uitbarst. De video is helaas niet beschikbaar in Nederland.

Familie Honey Boo Boo hoopt dat Mama June gevangenis in moet
Lees ook

Familie Honey Boo Boo hoopt dat Mama June gevangenis in moet

Lauryn, de 21-jarige zus van Honey Boo Boo, is sinds het vertrek van Mama June de voogd van de 15-jarige. "Ik kan geen moeder spelen voor haar. Ik heb het gevoel alsof ik erin verdrink", legt zij uit in het programma. Mama June kwam onder vuur te liggen toen ze haar man Sugar Bear verliet voor vriend Geno, met wie ze in een jaar tijd 1 miljoen dollar aan drugs spendeerde. Ze verloor haar woning en de voogdij over haar kinderen, raakte verwikkeld in meerdere rechtszaken en kwam in een afkickkliniek terecht. Inmiddels wil ze haar leven weer op de rit krijgen en dat laat vastleggen door de camera's van Mama June: Road to Redemption

De Amerikaanse site TooFab sprak Lauryn over de strubbelingen in de familie. "Ik heb er alles aan gedaan om een dak boven Honey Boo Boo's hoofd te houden, terwijl mijn moeder een miljoen uitgaf aan drugs", legt ze uit. Lauryn snapt niet waarom Mama June haar niet financieel te hulp schoot. "Volgens mij heeft ze niet door hoeveel invloed haar drugsprobleem op ons heeft gehad. (...) Ik moet met de consequenties leven en ik ben niet eens de verslaafde in dit verhaal." 

Lees meer over
Honey Boo BooMama JuneDrugsVerslaving