haat-liefderelatie

Patty Brard wordt toegetakeld door puppy Bobbie in zoet filmpje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Mario Nap/Hollandse Hoogte/ANPPatty Brard wordt toegetakeld door puppy Bobbie in zoet filmpje
RTL

Patty Brard (66) deelt op haar Instagram-pagina een schattig filmpje van haar puppy Bobbie. Die speelt er op los, alleen is zijn favoriete speelgoed Patty's blijkbaar haar. Dat levert de presentatrice af en toe een pijnscheut, maar óók aandoenlijke beelden op.

"Auw, mama pijn. Stouterd!"

Zo schrijft ze bij onderstaande video: 'Het is een kleine stoute boef! Terwijl Bibi lekker van de avondzon geniet, wil Bobbie alleen maar spelen...' De kleine pup kan namelijk niet van haar bruine lokken afblijven, zo blijkt. "Ga lekker in je eigen haar hangen. Auw, Bobbie. Is dat normaal? Dat is toch niet normaal. Auw, mama pijn. Stouterd!" aldus Patty op de beelden. 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patty Brard neemt nieuwe pup in huis na het verlies van hondje Lulu
Lees ook

Patty Brard neemt nieuwe pup in huis na het verlies van hondje Lulu

Afgelopen januari maakte Patty bekend dat ze Bobbie niet tijdelijk, maar voorgoed in huis neemt. Aanvankelijk was ze dat helemaal niet van plan: 'Onze Lulu is behoorlijk aan het spoken geweest in de hondenhemel', schrijft de voormalig Luv'-ster bij een kiekje van het nieuwste lid van de familie. Volgens Patty heeft Lulu het beestje gestuurd. 'Bobbie werd niet opgehaald door haar toekomstige baasjes en daarom kwam ze tijdelijk bij ons. Nou ja je begrijpt, dat tijdelijk zijn we vergeten. Welkom lieve Bobbie!' liet de presentatrice destijds weten.

Elders in Patty's familie zijn de relaties helaas wat minder rooskleurig: zo heeft ze al jaren een slepende ruzie met haar zus. Hieronder vertelt ze erover.

Lees meer over
Patty Brard