meid, wat góéd

Meilandjes reageren op aankoop miljoenenvilla: verhuizing al snel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenMeilandjes reageren op aankoop miljoenenvilla: verhuizing al snel
RTL

Na een korte maar krachtige periode in Hengelo kunnen de Meilandjes na veel gedoe met de gemeente weer positief naar de toekomst kijken. Op 18 februari hebben Martien (59) en Erica (57) de koopovereenkomst voor hun nieuwe woning in de Noordwijkse duinen getekend. De verhuizing staat al gepland, zo laat Erica aan RTL Boulevard weten.

"We gaan er pas over twee maanden in"

Na jaren in hun klus-chateau doorgebracht te hebben, maken de Meilandjes zich op om in een compleet opgeknapte villa te trekken. Na hun korte verblijf op de boerderij in het oosten van Nederland hebben Erica en Martien met deze villa eindelijk een woning gevonden waar ze wel mogen blijven wonen. Hier zijn geen muren te vinden waar het behang loshangt, plafonds waaraan de kroonluchter aan een zijden draadje hangt of ramen waar de tocht door stroomt. 

Binnenkort verhuizen ze al, zo vertelt Erica. "We gaan er pas over twee maanden in, dus voorlopig zitten we hier nog in de Achterhoek. Martien en ik zijn heel erg blij met de nieuwe woning."

Martien en Erica Meiland verhuizen naar deze miljoenenvilla in Noordwijk
Lees ook

Martien en Erica Meiland verhuizen naar deze miljoenenvilla in Noordwijk

Dat ze opgelucht zijn, is dus een ding dat zeker is. Eén van de verhaallijnen in het huidige seizoen van Chateau Meiland is de zoektocht naar een geschikte woning, die in eerste instantie eindeloos leek. In de aflevering van maandagavond was nog te zien dat hun Hengelose boerderij officieel verkocht is - de sleuteloverdracht is op 1 juni - terwijl er nog geen zicht op een nieuwe woning is. Daar is inmiddels dus verandering in gekomen. 

"Het is echt een gezeik hier in Hengelo", vertelde Maxime onlangs nog in gesprek met RTL Boulevard. Alles over de verhuisperikelen zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Erica MeilandMartien Meiland