gezelliggeit

Monique Westenberg vindt steun bij Roxeanne Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moiquenoelleMonique Westenberg vindt steun bij Roxeanne Hazes
RTL

Waar André Hazes (27) zijn liefde voor nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25) niet onder stoelen of banken steekt, vindt Monique Westenberg (43) gezelschap bij haar ex-schoonzusje. Zij en Roxeanne (28) spendeerden samen een heerlijke middag op de geitenboerderij.

"Zo'n fijne middag met jullie gehad"

Monique en Roxeanne delen foto's van wat eruit ziet als een gezellig familie-uitje. Samen met Roxeannes verloofde Erik en de neefjes Fender en André junior bezochten ze een boerderij om eens flink te knuffelen met wat geitjes.

André Hazes doet zijn kant van het verhaal na breuk Monique
Lees ook

André Hazes doet zijn kant van het verhaal na breuk Monique

'Zo'n fijne middag met jullie gehad' en 'Zo lekker om tussen de boeren te wonen! Heerlijke dag met jullie', reageert Mo enthousiast onder de posts van Rox. 'LOVE YOU', schrijft Roxeanne net zo enthousiast onder het bericht van Monique. Ook André reageert onder een van de berichten van zijn zus: hij laat het bij een emoji van een hartje, die Roxeanne op haar beurt weer liket.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Laat ze maar alvast oefenen voor als we later met elkaar op een boerderij wonen', schrijft Monique ook nog in haar Instagram Stories. De band tussen de ex-schoonzussen lijkt hiermee sterker dan ooit. André en Roxeanne hadden jarenlang geen contact met elkaar, maar Monique zorgde ervoor dat broer en zus vorig jaar toch weer herenigd werden.

André knuffelt ondertussen niet met geiten, maar met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. Op 10 maart kwam het nieuws naar buiten dat de zanger en Monique een punt achter hun relatie hebben gezet. Kort daarvoor waren ze op reis geweest naar Bonaire, maar op het tropische eiland kwam André tot de conclusie dat de koek op was. Eenmaal terug in Nederland trok hij in bij zijn vriend Rudolf van Soelen, van wie al snel werd beweerd dat het zijn nieuwe schoonvader is. Dat ontkende de zanger eerst nog in alle toonaarden, maar dinsdagavond gaf hij in Beau toch toe dat hij een beetje verliefd is.

Lees meer over
Monique WestenbergRoxeanne HazesAndré Hazes