Run Away Together

Verloofde feliciteert jarige Anouk met prachtige liefdesfoto

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @dominiqueschemmekesVerloofde feliciteert jarige Anouk met prachtige liefdesfoto
RTL

Dominique Schemmekes (26) heeft op Instagram een liefdevolle foto gedeeld van zijn jarige Anouk (46). Zij heeft hem vorig jaar ten huwelijk gevraagd en de liefde spat nog altijd zichtbaar van het scherm.

"Fijne verjaardag schat, ik hou van je"

Dominique schrijft bij het romantische kiekje: 'Diep bemind worden geeft je kracht, iemand diep beginnen geeft je moed. Fijne verjaardag schat, ik hou van je.' De zangeres kan ook rekenen op een heleboel felicitaties van fans, zo zien we in de reacties.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Anouk steekt middelvinger op naar kijkers tijdens liveshow TVOH
Lees ook

Anouk steekt middelvinger op naar kijkers tijdens liveshow TVOH

Ook goede vriend en The Voice-collega Ali B deelt een post ter ere van Anouk op social media. 'Happy birthday Anouk, ben zo blij dat ik je niet eerder ben tegengekomen, we hadden allebei geen carrière gehad ben ik bang. Hou van je mooi, lief mens die gewoon heel snel boos wordt omdat je niet 100 bent, maar aan wie ik altijd weet wat ik heb. En stiekem een liever mens is dan ik.'

Ali was onlangs nog te zien met Anouk in de grote finale van The Voice of Holland. Daarin was te zien hoe Dani van Velthoven er met de winst vandoor ging. Hij zat in het team van, jawel, coach Anouk.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Anouk [Teeuwe]