Catch-xxx-ing!

Zoveel verdienen Rosanna en Niels met hun OnlyFans-account

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Videoland Zoveel verdienen Rosanna en Niels met hun OnlyFans-account
RTL

Realitysterren Rosanna Voorwald (29) en Niels van der Zanden (30) verdienen een aardig zakcentje met hun OnlyFans-account. Daarop delen ze pikante foto's en video's waar fans zich voor een bepaald bedrag per maand op kunnen abonneren.

"Het gaat allemaal net iets verder dan Instagram natuurlijk"

In de nieuwe Videoland-miniserie OnlyFans Uncovered is te zien hoeveel ze hiermee verdienen: maar liefst 30.000 euro omzet per maand. 

De twee zijn pas vijf maanden actief op het beruchte platform. "Ja, ik post sexy dingen, naaktdingen en teasing filmpjes", vertelt Rosanna in de docureeks. Niels vult aan: "Het gaat allemaal net iets verder dan Instagram natuurlijk." 

Commentaar over OnlyFans interesseert Ferry Doedens geen ruk meer
Lees ook

Commentaar over OnlyFans interesseert Ferry Doedens geen ruk meer

Verder is in de serie onder andere te zien hoe de twee gaan winkelen in een seksshop om nieuwe outfitjes voor toekomstige content te scoren. Bij een dildo zegt Rosanna ineens: "Ik denk dat dit een beetje Niels zijn maat is, toch?" Waarop Niels zegt: "22 centimeter? Oh, komt in de buurt." 

Ook voormalig GTST-acteur Ferry Doedens komt voor in de documentaire. Hij hoopt voor de toekomst dat het stigma dat op OnlyFans kleeft een stuk minder groot is dan nu. 

Alle drie de afleveringen van OnlyFans Uncovered zie je vanaf vandaag op Videoland. 

Lees meer over
Videoland