Bonnie & Clyde

Roxeanne dankbaar voor 'rots' Erik: 'Beste cadeau in mijn leven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne dankbaar voor 'rots' Erik: 'Beste cadeau in mijn leven'
RTL

Het is een mooie dag voor Roxeanne Hazes (28) en haar verloofde Erik Zwennes. Hij viert vandaag dat hij 36 jaar is geworden en zoals dat anno 2021 gaat, viert Rox het met een liefdesbericht op social media.

"Fender had zich geen betere papa kunnen wensen"

De verjaardag van de Clyde bij haar Bonnie, ze vernoemen zichzelf al jaren naar het wereldberoemde duo, laat Roxeanne niet onopgemerkt aan haar volgers voorbijgaan. Op Instagram laat ze hen weten hoeveel Erik voor haar betekent. Zo onstuimig als het liefdesleven van haar broertje kan zijn, zo senang lijkt het er bij haar aan toe te gaan.

'Mijn allerliefste, favorietste persoon op aarde is jarig. 36! Je bent het beste cadeau in mijn leven, mijn bestie, mijn thuis. Ons thuis, want Fender had zich geen betere papa kunnen wensen. We houden eindeloos veel van jou', schrijft ze. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes' zoontje Fender groeit als kool: 'Lijkt op z'n opa'
Lees ook

Roxeanne Hazes' zoontje Fender groeit als kool: 'Lijkt op z'n opa'

Na de relatiebreuk van André en Monique staat Roxeanne voor zowel haar broer als schoonzus klaar. Sinds de band met hen weer is aangehaald, ziet de zangeres Monique zelfs als een zus die ze nooit heeft gehad. Dat vertelt ze in onderstaande video aan RTL Boulevard.

Lees meer over
Roxeanne HazesErik Zwennes