AIN'T YOUR MOMMA

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez tóch uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJennifer Lopez en Alex Rodriguez tóch uit elkaar
RTL

Het gerucht ging al een tijdje door de straten van Hollywood, maar Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) zijn nu definitief uit elkaar. Dat heeft het stel bekendgemaakt via een verklaring aan CNN.

"We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste toe"

"We zijn erachter gekomen dat we beter door kunnen gaan als vrienden en willen dat ook graag blijven", laten Jennifer en Alex weten in het gezamenlijke statement. De twee blijven wel met elkaar samenwerken en elkaar steunen in wat ze doen. "We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste toe."

Exen vol lof over Jennifer Lopez: 'Meest hardwerkende persoon'
Lees ook

Exen vol lof over Jennifer Lopez: 'Meest hardwerkende persoon'

In maart gingen er al geruchten dat de zangeres en de voormalig honkballer hun verloving zouden hebben verbroken. Volgens insiders zou dat komen door een affaire die Alex erop nahield. Beide sterren ontkenden die geruchten destijds.

Jennifer en Alex waren sinds 2017 een koppel. In maart van 2019 verloofde het stel zich. Voor Jennifer zou het haar vierde huwelijk worden, voor Alex het tweede.

Jennifer draait met haar 51 jaar al behoorlijk wat jaartjes mee in de muziekindustrie. Waar de zangeres óók om bekendstaat, is haar nog altijd superstrakke lichaam, waar ze veel tijd in steekt. Ze werkt er bijzonder hard voor, door te sporten en gezond te eten. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Jennifer Lopez