Bromsnor

Johan Derksen over talkshow: 'Incidentje kan er nog wel bij'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJohan Derksen over talkshow: 'Incidentje kan er nog wel bij'
RTL

Voetbalanalist Johan Derksen (72) stelt in een uitgebreid interview in 'De Telegraaf' dat er, mocht het onverwachts voorkomen, nog 'een incidentje' bij kan. En dat terwijl iedereen nog maar net is bekomen van de vorige rel tussen de heren van 'Veronica Inside'.

"Dat kan er nog wel bij, denk ik dan, na alles dat we al hebben meegemaakt"

Afgelopen zomer was er namelijk veel te doen om het programma Veronica Inside. Presentator Wilfred Genee en co-hosts René van der Gijp en Johan Derksen kregen ruzie met elkaar na een speciale 'racisme-uitzending'. Inmiddels loopt het programma alweer maanden als vanouds, maar nu de heren vanwege een drukke sportzomer dagelijks op tv verschijnen, ligt een nieuwe rel wellicht weer snel op de loer. 

"Ach, het kan dat we inderdaad weer een incidentje krijgen. Dat kan er nog wel bij, denk ik dan, na alles dat we al hebben meegemaakt. Ik hoop alleen dat we er een beetje volwassen mee om zullen gaan", vertelt Johan in De Telegraaf

Johan Derksen en Wilfred Genee hebben de strijdbijl begraven
Lees ook

Johan Derksen en Wilfred Genee hebben de strijdbijl begraven

Een plan om eventuele toekomstige escalaties te voorkomen is er niet. "Daar hebben we het niet over gehad, maar we hebben het buiten de uitzendingen sowieso nooit ergens over." 

Een uitgebreide samenvatting over wat er precies gebeurd is, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Johan Derksen