Fred van kleer

Zó gaat Fred van Leer vermomd over straat

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPZó gaat Fred van Leer vermomd over straat
RTL

Stylist en presentator Fred van Leer (44) heeft op social media gedeeld hoe hij vermomd over straat gaat. En dat is nogal... opvallend!

"Lekker undercover op de PC Hooft"

Bij zijn kleurrijke vermomming, die hieronder te zien is, schrijft Fred: 'Lekker undercover op de PC Hooft, wie wat bewaart, die heeft nog wat Birkenstocks. On the move!' 

Een volger grapt vervolgens: 'Mis nog een heuptasje, dan ben je compleet.' Ook andere mensen laten hun mening horen: 'Die Birckenstocks mag je binnen best dragen, maar buiten echt je sneakers dragen, hoor', 'Nee Fred, gewoon nee' en 'Maar dat jasje is wel echt de bom', wordt er geschreven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred van Leer toont zangtalent in I Can See Your Voice
Lees ook

Fred van Leer toont zangtalent in I Can See Your Voice

Binnenkort is Fred weer te bewonderen op tv, zo werd eerder deze week bekend. Hij keert namelijk terug als panellid in het (valse) zangprogramma I Can See Your Voice. En daarbij krijgt hij dit keer niet alleen versterking van Marieke Elsinga, maar ook van twee nieuwe BN'ers. Niemand minder dan Edsilia Rombley en Danny de Munk zullen de nachtegaaltjes van de valse kraaien proberen te onderscheiden in het aankomende, tweede seizoen. 

I Can See Your Voice is vanaf 22 april om 20:30 uur te zien op RTL4. 

Lees meer over
Fred van Leer