Zij geeft kleur

Snelle verrast zijn grote fan in The Voice Kids met spontaan duet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Voice Kids / RTLSnelle verrast zijn grote fan in The Voice Kids met spontaan duet
RTL

De 12-jarige Mijntje is er maar druk mee: ze zet zich via een foundation in voor kinderrechten, speelt een flink staaltje piano, acteert in reclames, schittert als model én ze zingt de sterren van de hemel. In 'The Voice Kids' blaast ze de jury omver met een nummer van haar grote idool: Snelle (25).

"Ik hoop dat hij het wel een beetje goed vindt hoe ik het zing"

Het doel van Mijntje is duidelijk: "Ik wil iedereen inspireren en raken met mijn stem." En de 12-jarige gymnasiast is van plan dat te doen met het liedje 'Kleur' van The Voice Kids-jurylid Snelle. "Ik ben super fan van Snelle. Dus ik vind het wel een beetje spannend", zegt ze. "Ik hoop dat hij het wel een beetje goed vindt hoe ik het zing."

De nieuwe Mariah Carey is opgestaan in The Voice Kids
Lees ook

De nieuwe Mariah Carey is opgestaan in The Voice Kids

En dát vindt hij. Sterker nog, dat vinden de meeste juryleden, want naast Lars hebben ook Sanne Hans en Ali B vol overtuiging op de rode knop gedrukt voor Mijntje. Ze halen alles uit de kast om haar voor zich te winnen, maar het blijkt (natuurlijk) allang een gelopen race: het meisje kiest voor Snelle. Maar niet voordat ze het nummer 'Kleur' nog een keertje samen hebben gezongen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Voice Kids wordt iedere vrijdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4. Je kunt de aflevering terugkijken via RTL XL of Videoland. 

Lees meer over
SnelleMiss MontrealIlse DeLangeAli BRTL NederlandThe Voice Kids