bed & karige breakfast

B&B-kijkers verbijsterd over prijzen: 'Wat een uitbuiters zeg'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Bed & Breakfast 16-4-2021B&B-kijkers verbijsterd over prijzen: 'Wat een uitbuiters zeg'
RTL

Iedere week testen trotse B&B-eigenaren elkaars onderneming onder toeziend oog van meer dan een miljoen kijkers thuis. In de 'Bed & Breakfast'-aflevering van deze week zijn de kijkers verbijsterd over de prijzen die de twee vrolijke B&B-meiden uit Twente hanteren.

"Leuke, spontane meiden en leuke B&B. Maar het ontbijt..."

Aan hun enthousiasme hoeven Ruby en Maaike niets meer te doen, aan hun kamerprijzen misschien wel. Voor een nachtje in een authentieke circuswagen betaal je als gast 135 euro. Wil je vervolgens nog gebruik maken van de jacuzzi en sauna, dan kost het je nog eens 50 euro extra.

Maar waar de kijkers vooral over vallen, is dat je voor deze pittige prijs niet eens een vers ontbijt krijgt. Die wordt een dag van tevoren namelijk in de koelkast gezet, omdat de meiden niet in of naast de B&B wonen. 

B&B-kijkers ergeren zich aan kritisch stel: 'Azijnzeikers'
Lees ook

B&B-kijkers ergeren zich aan kritisch stel: 'Azijnzeikers'

'Wat een uitbuiters zijn die meiden zeg. €135 per nacht en je ontbijt in de koelkast', deelt een kritische kijker op Twitter. 'Leuke, spontane meiden en leuke B&B. Maar het ontbijt... dan ga je toch gewoon naar je #BenB toe en maak je ontbijt voor je gasten?' vraagt een andere kijker zich af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De aflevering kijk je hier terug. Bed & Breakfast zie je iedere vrijdag om 20:30 uur op NPO 1.