in de sterren geschreven

Paul de Leeuw mag zijn Ranking the Stars niet meer maken

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Hoge Bomen SBS 24-04-2021Paul de Leeuw mag zijn Ranking the Stars niet meer maken
RTL

Afgelopen september nam Paul de Leeuw, een jaar eerder dan verwacht, afscheid bij RTL. Hoewel de 59-jarige presentator nog altijd geen spijt heeft van die beslissing, vertelt hij in 'Hoge Bomen' wél verdriet te hebben van het feit dat hij vanwege zijn besluit het succesvolle 'Ranking the Stars' niet meer mag presenteren.

"Ranking the Stars met iemand anders wordt nooit meer Ranking te Stars"

Ranking the Stars is al lange tijd een baken in het Nederlandse televisieland. Paul, die in 2018 overstapte van BNNVARA, nam de show met zich mee naar RTL en daar blijft 'ie nu ook. Ondanks dat Paul niet langer meer voor de zender werkt. "Ranking the Stars is echt een enorm leuk programma om te doen, maar ik mag het helaas niet meer maken omdat het bij RTL 5 blijft", vertelt hij in de uitzending.

Een ongelofelijk onzin verhaal, aldus presentator Jeroen van der Boom. "Als Paul de Leeuw er al 150 jaar is, leg dan maar eens aan de kijker uit waarom dat niet meer kan."

Paul de Leeuw geeft verrassingsoptreden bij M: 'Heeft 'ie haast?'
Lees ook

Paul de Leeuw geeft verrassingsoptreden bij M: 'Heeft 'ie haast?'

De koning van de typetjes is het helemaal met hem eens, maar vertelt dat dit nu eenmaal is hoe het gaat. "Ik ben bij RTL weggegaan en dan zeggen ze: het programma is van RTL. Maar ik doe het al zó lang, en ik vind het ook echt heel leuk om te doen. Nu gaan ze kijken of ze het bij RTL 5 met iemand anders gaan maken."

Jeroen heeft een hard hoofd in. "Ranking the Stars met iemand anders wordt nooit meer Ranking te Stars", stelt hij. Iets wat Paul alleen maar kan beamen: "Dat denk ik ook."

RTL laat aan RTL Boulevard weten dat Paul 'meer dan welkom is' om Ranking the Stars bij RTL 5 te blijven maken, maar dat hij zelf heeft aangegeven dit niet meer te willen. "Wat de invulling van het programma bij RTL 5 dan precies gaat zijn, is op dit moment nog niet bekend."

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.50 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering met Paul de Leeuw hier terug.

Lees meer over
Jeroen van der BoomPaul de LeeuwRanking the Stars