$$$

Zóveel verdient Mark L. Walberg met één seizoen Temptation Island USA

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandZóveel verdient Mark L. Walberg met één seizoen Temptation Island USA
RTL

Het succes van 'Temptation Island USA' is niet alleen te verklaren door de vreemdgaande kandidaten en het tropische decor. Mark L. Walberg (58) is de absolute spil in het web. Als parttime presentator en parttime psycholoog annex mediator is juist hij misschien wel de ster van de show. Daar wordt 'ie in ieder geval goed voor betaald.

Het presenteren van Temptation Island USA zorgt ervoor dat het bedrag op zijn bankrekening jaarlijks flink groeit. Volgens de website Cheatsheet en Celebrity Net Worth krijgt Mark ieder seizoen (ruim) 1 miljoen dollar bijgeschreven. Met de seizoenen die Mark sinds de reboot heeft gemaakt, zou hij in totaal al 4 miljoen dollar hebben binnengeharkt. Dat is omgerekend 829.000 euro per seizoen en 3,3 miljoen euro in totaal. Niet mis. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA
Lees ook

Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA

Mark verdient niet alleen zijn geld door voor Temptation Island USA af te reizen naar tropische oorden als Hawaii, Honduras en Belize. Hij staat vooral bekend als presentator van game shows die de Nederlandse kijker niet zoveel zeggen. Zo presenteerde hij Antiques Roadshow, Russian Roulette en The Moment of Truth. Op het moment van publiceren staat Mark op het punt om weer een miljoen op te strijken. De finale van het huidige seizoen Temptation Island USA komt namelijk in zicht.

Fans van het programma hoeven daarna niet in een zwart gat te vallen, want in Nederland wordt er alweer druk gezocht naar kandidaten voor Temptation Island: Love or Leave. Monica Geuze vertelt je er hieronder meer over. 

Lees meer over
Mark L. WalbergTemptation Island USA