is er een dokter in de zaal?

Yuki van Kriss Kross over geboorte dochter: 'Net Grey’s Anatomy'

Door RTL Boulevard/GLAMOUR··Aangepast:
© Instagram @lizzyvdligtYuki van Kriss Kross over geboorte dochter: 'Net Grey’s Anatomy'
RTL

Yuki Kempees (35), bij het grote publiek vooral bekend als de frontman van Kris Kross Amsterdam, werd afgelopen februari voor het eerst vader toen zijn vriendin en influencer Lizzy van der Ligt (29) dochtertje Jagger op de wereld zette. In zijn column voor tijdschrift 'Glamour' vertelt hij nu dat de bevalling allesbehalve soepeltjes verliep.

"Voordat ik het wist, rende ik door de gangen van het ziekenhuis aan het bed van mijn vriendin"

"Weeënopwekkers, ruggenprikken, infusen en vooral: urenlang pijnlijke, onregelmatige weeën doorstaan totdat de ontsluiting eindelijk naar die tien centimeter kroop", schrijft Yuki. Pas 36 uur nadat Lizzy's vliezen waren gebroken was eindelijk het moment daar om te persen.

"Maar hoe Lizzy ook perste: er gebeurde niks", aldus de zanger. Ook een vacuümpomp, en een nóg grotere vacuümpomp, deden niets. "Ik zag de krachten van Lizzy sneller wegvloeien dan de batterij van mijn iPhone."

Kriss Kross baalt toch wel van geannuleerde 538 Oranjedag
Lees ook

Kriss Kross baalt toch wel van geannuleerde 538 Oranjedag

Een spoedkeizersnede moet voor verlossing zorgen, maar ook dat verloopt niet gesmeerd. "Voordat ik het wist, rende ik door de gangen van het ziekenhuis aan het bed van mijn vriendin. Ik voelde niks dan blinde paniek. Alsof ik in Grey’s Anatomy terecht was gekomen. Ik haat Grey’s Anatomy", aldus Yuki. "Toen de baby kwam, kon ik Lizzy nog snel een kus geven voordat ik mezelf terugvond in een donkere kamer met een huilende baby en een semi paniekaanval."

Maar toen hij de blik in zijn vriendin haar ogen zag - en zag hoe alles veranderde - sloeg de paniek om in trots. "Als je je ooit afvraagt wie het sterke geslacht is, dan weet ik het antwoord."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De column van Yuki lees je nu in Glamour.

Lees meer over
Lizzy van der LigtKris Kross Amsterdam