Hoe doet 'ie het toch?!

Steven Kazàn gaat los op terras en laat bier 'verdwijnen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @stevenkazanSteven Kazàn gaat los op terras en laat bier 'verdwijnen'
RTL

Goochelaar Steven Kazàn (35) is hard op weg om het succes van zijn vader Hans Kazàn (68) te evenaren. Daarom deelt hij bijna elke dag een andere goocheltruc op zijn social media. En vandaag, op de dag dat de terrassen na maanden eindelijk weer open mogen, doet hij een waanzinnige truc met bier.

"Hocus pocus pilatus pils"

'Wie gaat er ook op het terras bier laten verdwijnen vandaag?', schrijft Steven bij onderstaande video. Daarin is te zien hoe hij van een vol glas bier, een leeg glas bier kan maken in slechts een paar seconden. Veel volgers zijn compleet in de war door zijn truc en vinden het maar knap. 'Je hebt er een neus voor, wat een geweldige truc', 'Hoe vaak had je 'm gedaan voordat het goed op beeld stond?' en 'Hocus pocus pilatus pils' wordt er onder meer gereageerd. 

Steven Kazàn laat kijkers Beau gieren na 'mislukte' goocheltruc
Lees ook

Steven Kazàn laat kijkers Beau gieren na 'mislukte' goocheltruc

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs liet Steven de kijkers van Beau nog gieren met een hilarische wijnflestruc. "Het is een truc met een fles wijn en een glas, en de bedoeling van deze truc is dat de fles wijn en het glas van plek veranderen", begint Steven zijn optreden. En terwijl hij nog geen halve minuut bezig is met de truc, is 'ie al mislukt. Althans, zo laat hij het lijken: "Ah, shit!" Steven benadrukt dat dat kan gebeuren bij live televisie en zijn vriendin Jamie Kames, ook aanwezig bij Beau, besluit hem te helpen. 

Uiteindelijk vervolgt hij - met succes - zijn goocheltruc en Beau weet zeker dat zijn vader, goochel-icoon Hans Kazàn, trots op hem is. De hele truc is in de video hieronder te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Steven KazànGoochelen