born this way

Verdachten ontvoering honden van Lady Gaga opgepakt

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVerdachten ontvoering honden van Lady Gaga opgepakt
RTL

Meerdere mensen die ervan worden verdacht Lady Gaga's (35) honden te hebben ontvoerd en de hondenuitlater hebben neergeschoten, zijn donderdag opgepakt. Dat vertellen politiebronnen aan entertainmentsite 'TMZ'.

De personen zijn opgepakt op verdenking van diefstal en poging tot moord. De politie kwam de potentiële daders op het spoor dankzij bewakingsbeelden van de steeg waar de twee ongedeerde Franse bulldogs vastgebonden aan een paal werden achtergelaten door de ontvoerders. De vrouw die de dieren had 'gevonden' zou ook zijn opgepakt.

Hondenuitlater Lady Gaga mist deel van longen na overval
Lees ook

Hondenuitlater Lady Gaga mist deel van longen na overval

Eind februari werd Gaga's hondenoppas tijdens het uitlaten van haar drie honden in Hollywood overvallen door twee gewapende mannen. De oppas werd neergeschoten en raakte gewond aan zijn borstkas en longen. Twee van de drie viervoeters werden meegenomen, de derde wist te ontsnappen.

De zangeres, die destijds voor filmopnames in Italië was, loofde een beloning van 500.000 dollar uit voor de gouden tip om haar honden te vinden. De hondjes werden enkele dagen na de ontvoering gevonden.

De ontvoerders zouden niet op de hoogte zijn geweest dat ze de honden van Gaga hadden meegenomen. Franse bulldogs zijn duur en erg gewild en worden daarom wel vaker gestolen.

Lees meer over
Lady Gaga