Kleine grote vriend

André Hazes brengt fans aan het huilen met nummer voor zijn zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes brengt fans aan het huilen met nummer voor zijn zoon
RTL

Een verrassing van André Hazes (27). De zanger heeft afgelopen nacht een tranentrekker van een nummer uitgebracht voor zijn zoon André jr. (4). Voor het liedje is André de muzikale samenwerking aangegaan met hitmaker John Ewbank (52).

"Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend"

Met de woorden "Kleine grote vriend/Van nu af aan ga jij mij minder zien/Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend/Mijn kleine grote vriend" opent Dre het nummer. Via het liedje probeert hij zijn zoon uit te leggen dat de relatie tussen hem en Monique niet werkte en dat hij hoopt dat Dre junior later begrip voor de situatie zal hebben.

Beluister het hele nummer hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip
Lees ook

André Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip

Met de tekst en zijn nieuwe sound raakt André zijn fans recht in het hart. "Beter heb je het niet kunnen beschrijven. Super mooi nummer en vergeten schat, dat doet hij nooit. Kippenvel", schrijft een fan aan de zanger. "Hoe puur is dit zeg. Jouw hart spreekt... Tranen staan in mijn ogen", deelt iemand anders. "Lang geleden dat ik gehuild heb bij een liedje."

Een eerste liefdestrip naar het op dit moment niet zo zonovergoten Ibiza met zijn nieuwe vriendin zorgde afgelopen dagen ook voor fysieke afstand tussen André en zijn zoon. Met Sarah van Soelen heeft hij na de breuk met Monique weer het geluk in de liefde gevonden. 

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg