vier handen op één buik

Patty Brard en Kim Kötter gaan weer tienermoeders helpen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard en Kim Kötter gaan weer tienermoeders helpen
RTL

Patty Brard (66), Saar Koningsberger (33), Kim Kötter (38) en Ellen Hoog (35) doen mee aan het programma 'Vier handen op één buik'. Daarin helpen de bekende moeders jonge meiden die in verwachting zijn van hun eerste kindje.

"Je stapt niet alleen iemands wereld in, maar je krijgt ook echt de ruimte om hen te ondersteunen in de meest bijzondere periode die er in het leven is"

Het programma is vanaf 4 mei om 21.30 uur te zien op NPO 3. De bekende moeders helpen de meiden bij de bevalling, maar ook met de voorbereidingen daarop. Dat gaat van het leren weerstaan van sigaretten tot het loslaten van controle.

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik walgen van placenta smoothie
Lees ook

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik walgen van placenta smoothie

Brard en Kötter waren in eerdere seizoenen al eens te zien, Koningsberger en Hoog doen voor het eerst mee. "Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht doen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het zo’n ongelooflijke mooie ervaring vond", vertelt Koningsberger. "Je stapt niet alleen iemands wereld in, maar je krijgt ook echt de ruimte om hen te ondersteunen in de meest bijzondere periode die er in het leven is."

In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Mandy gevolgd. Ze is voor de tweede keer zwanger van haar vriend Donny. Tijdens haar eerste zwangerschap verloor ze haar kindje. Actrice Saar Koningsberger helpt het stel onder andere met stoppen met roken.

Lees meer over
Kim KötterPatty BrardEllen HoogSaar KoningsbergerNPOVier handen op één buik