GETROUWEN

De Verraders-kandidaten houden mini-reünie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/William RuttenDe Verraders-kandidaten houden mini-reünie
RTL

Tijdens het programma 'De Verraders' zijn er klaarblijkelijk vriendschappen voor het leven gesloten. Hoewel verraad hoogtij vierde in de razend spannende televisieshow, blijkt nu toch dat trouw uiteindelijk zegeviert bij de kandidaten.

"Nagenieten met deze schatten"

Chatilla van Grinsven, die samen met Samantha Steenwijk het programma won, deelt op haar Instagram een uiterst gezellige foto met een aantal kandidaten uit De Verraders. Zo zien we naast Samantha nog goede vriendin Francis van Broekhuizen, Steven Kazan en Abbey Hoes. 'Nagenieten met deze schatten', schrijft Chatilla bij de foto.

Wie ook op de foto staan, zijn Holly Mae Brood en Kees Boot, twee van de oorspronkelijke verraders. In het programma leek het er nog op alsof ze even kwaad waren op Samantha, gezien haar slinkse spel. Maar daar is gelukkig niets van waar. De drie kunnen nog steeds goed met elkaar door een deur. 

Holly over actie Samantha De Verraders: 'Iedereen speelt zijn eigen spel'
Lees ook

Holly over actie Samantha De Verraders: 'Iedereen speelt zijn eigen spel'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voor Samantha was het een hele heftige ervaring, meedoen aan De Verraders. Ze startte als getrouwe, werd een verrader, die ook nog eens andere verraders verraadde - een hele kluif dus. Het zat de zangeres flink hoog toen ze ook nog doodsbedreigingen kreeg van mensen, die vonden dat ze het spel niet eerlijk speelde. In RTL Boulevard sprak Samantha gisteren over haar deelname aan het programma. Je ziet het hieronder.

Lees meer over
Samantha SteenwijkHolly Mae BroodDe Verraders