born to make you happy

Britney Spears: 'De documentaires over mij zijn hypocriet'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears: 'De documentaires over mij zijn hypocriet'
RTL

Britney Spears (39) heeft via sociale media opnieuw van zich laten horen. De zangeres postte een filmpje op Instagram waarin ze dansend te zien is, maar het gaat vooral om de tekst die ze erbij schrijft.

"Waarom is het nodig om de meeste traumatische momenten uit mijn leven, die al van jaren geleden stammen, maar te blijven herhalen?"

'Nou, 2021 is zeker al een stuk beter dan 2020, maar ik had nooit kunnen weten dat het zo zou zijn. Er zijn zoveel documentaires over mij gemaakt, waarin andere mensen hun kijk op mijn leven geven. Wat zal ik ervan zeggen? Ik voel me gevleid! Deze docu's zijn allemaal zo hypocriet. Er wordt namelijk steeds afgegeven op de rol van de media in mijn leven, maar deze uitzendingen doen precies hetzelfde', aldus Britney.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Reese Witherspoon neemt het op voor Britney Spears
Lees ook

Reese Witherspoon neemt het op voor Britney Spears

Ze vervolgt: 'Ik wil jullie eraan herinneren dat ik ondanks zware periodes in mijn leven veel meer leuke dan slechte dingen heb meegemaakt. Maar helaas is de wereld meer geïnteresseerd in negatieve verhalen. Waarom is het nodig om de meeste traumatische momenten uit mijn leven, die al van jaren geleden stammen, maar te blijven herhalen? Daarom richt ik mezelf lekker op dansen en gelukkig staan er een paar fijne reisjes op mijn schema, waar ik me in verschillende dansstudio's kan uitleven. En ik hoop een kleine vijver met koikarpers in mijn tuin aan te leggen, want daar word ik blij van. Evenals van mijn prachtig aanlegde tuin.'

Lees meer over
Britney SpearsDocumentaire