in the slow lane

Lil' Kleine en Jaimie Vaes stellen huwelijk opnieuw uit

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Lil' Kleine en Jaimie Vaes stellen huwelijk opnieuw uit
RTL

Rapper Lil' Kleine (26) en zijn vriendin Jaimie Vaes (31) verplaatsen hun huwelijk wederom naar een latere datum. Dat maakt Jaimie deze druilerige dinsdag op haar social media bekend.

"Met pijn in ons hart hebben we ons huwelijk door COVID weer moeten uitstellen"

De twee wilden eigenlijk in 2019 al trouwen, maar door Jaimies zwangerschap werd het toen een jaar uitgesteld. Een jaar later gooide het coronavirus roet in het eten en werd het wederom later. 'Met pijn in ons hart hebben we ons huwelijk door COVID weer moeten uitstellen', schrijft ze nu bij onderstaande foto. 

Heel onverwachts komt het nieuws overigens niet, want Jaimie meldde eerder al dat de bruiloft wellicht weer zou worden verschoven. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt. 

Jaimie Vaes over Lil' Kleine: 'Sta niet altijd achter z'n keuzes'
Lees ook

Jaimie Vaes over Lil' Kleine: 'Sta niet altijd achter z'n keuzes'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, vroeg Jaimie in augustus 2018 op het Spaanse eiland Ibiza ten huwelijk. Zijn aanzoek is hieronder nog eens terug te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws te melden: de realityserie van Jaimie, genaamd Jaimie: In the Vaes lane, keert 24 juni terug op discovery+ met het tweede seizoen. In de serie neemt Jaimie haar vrienden en de kijkers thuis mee in de voorbereidingen van haar toekomstige sprookjeshuwelijk. 

Lees meer over
Jaimie VaesLil KleineHuwelijk