every blonde needs a brunette

Monica Geuze neemt afscheid van haar blonde haar: 'Oh My God'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze neemt afscheid van haar blonde haar: 'Oh My God'
RTL

Het humeur van Monica Geuze (26) is in haar nieuwste vlog net zo veranderlijk als het weer. Waar de beelden in eerste instantie een aaneenschakeling van ergernis en pech zijn vanwege een ingeslagen autoruit, lijkt ze niet veel later gelukkiger dan ooit te zijn als ze bij de kapper na jaren afscheid neemt van haar blonde haar.

"Dit vind ik veel beter bij mij passen"

"Oh My God", is Monica's eerste reactie op haar nieuwe haarkleur. "We hebben een spoeling gedaan", licht ze verder toe. "Over het algemeen... Ik vind het echt gewoon ziek om te zien. Ik ben weer brunette. Ik vind het echt heel erg mooi. Dat blond was een leuke uitstap, maar ik wil echt weer terug naar deze kleur nu. Permanent. Dit vind ik veel beter bij mij passen."

© YouTube/Monica Geuze

Het blonde haar was de afgelopen jaren dan misschien wel het handelsmerk van Monica, ze is er niet altijd even blij mee geweest. Onlangs kwam ze naar eigen zeggen tot de pijnlijke conclusie dat ze vanwege haar look in Patricia Paay haar dubbelganger had gevonden. 

"Ik vond het pijnlijk duidelijk worden toen ik vanmorgen in de spiegel keek. Ik dacht wel ineens: ben ik niet een soort Patricia Paay, maar dan 25 lentes jong?" vroeg ze zich af in de podcast Geuze & Gorgels. "Niks tegen Patricia Paay trouwens", vertelt Monica verder. "Ik vind het geweldig dat Patty Brard en Patricia Paay er op deze leeftijd nog zo sprankelend uitzien."

Een ander lichtpuntje in het leven van de vlogger is het huis dat sinds kort op haar naam staat. Samen met haar vriend Robbert trekt ze deze zomer in een prachtig pand in Amsterdam Oud-Zuid. Hieronder deelt ze de grootste plannen omtrent de verbouwing van het huis. 

Lees meer over
Monica Geuze