sex on the beach

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVFamilie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet
RTL

Kijkers van 'Ex On The Beach: Double Dutch' konden in aflevering vier zien hoe Imke, Lesley, Dusty en Keanu met zijn vieren seks hadden. De Vlaamse Imke vertelt nu in een video van 'RUMAG' dat deze actie een behoorlijk vervelend staartje heeft gekregen.

"Ze moeten mijn zussen er niet mee lastigvallen"

"Het was wel prettig", vertelt Imke over haar seksuele pleziertje in een video van RUMAG. Heel Nederland en België konden meegenieten van de activiteiten van het groepje en dus ook de ouders van Imke. Ze vertelt dat haar moeder dit niet van haar dochter hadden verwacht.

Imke had haar moeder van te voren wel gewaarschuwd. "Kijk alsjeblieft de beelden niet, want het is te heftig." Maar haar moeder wilde het dolgraag zien. Op korte teasers had zij al begrepen dat haar dochter met twee mannen het bed zou delen.

Imke uit EOTB doet bijzondere onthulling na groepsseks
Lees ook

Imke uit EOTB doet bijzondere onthulling na groepsseks

De zussen van Imke weten ondertussen ook wat zij heeft uitgespookt en daar blijft het niet bij: de Vlaamse vertelt dat haar zusjes en moeder allerlei nare berichtjes krijgen waarin zij door het slijk wordt gehaald. Zo wordt ze onder meer 'hoer' genoemd. Imke vindt het vooral voor haar familie erg vervelend. "Ze moeten mijn zussen er niet mee lastigvallen."

Ex On The Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV.

Lees meer over
Ex on the Beach