aftersun

Berichtje! Er is een nieuw Love Island-koppel opgestaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van Ormondt/RTL Berichtje! Er is een nieuw Love Island-koppel opgestaan
RTL

Hoewel de opnames voor het nieuwe seizoen van 'Love Island' pas eind deze maand van start gaan, heeft het programma alweer een nieuw koppeltje gecreëerd. De Belgische wiskundeleraar Axel vond misschien niet de liefde in de villa, maar heeft nu tóch een Islander aan de haak geslagen: de Eindhovense Natascha, die in 2019 meedeed aan de volledig Nederlandse editie. 

"Get you a girl that looks at you the same way she looks at her favorite food"

De Vlaamse Axel hoopte door zijn deelname aan de datingshow de liefde van zijn leven te vinden. Bij binnenkomst werd hij gekoppeld aan de vrolijke Josephine-Charlotte, maar de vonk bleef uit. Inmiddels heeft de knapste wiskundeleraar van de Lage Landen zijn hart verloren aan een andere Love Island-ster: Natascha. Berichtje!

'Get you a girl that looks at you the same way she looks at her favorite food', deelt de verliefde realityster bij een romantische foto van hen samen op het strand.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe seizoen Love Island volgende maand te zien bij Videoland
Lees ook

Nieuwe seizoen Love Island volgende maand te zien bij Videoland

Het tweede seizoen van Love Island Nederland gaat 24 mei van start bij Videoland. Waar eerst Monica Geuze de presentatie voor haar rekening nam, is het deze keer de beurt aan Holly Mae Brood - die samen met Victor Verhulst ook al de andere seizoenen presenteerde. 

In de van oorsprong Britse datingshow volgen we een aantal singles tijdens hun 'summer of love'. Allemaal zijn ze klaar voor een serieuze relatie en hopen ze in de Love Island-villa de liefde van hun leven te ontmoeten. Maar de Islanders moeten niet alleen elkaars hart veroveren, maar óók die van de kijkers thuis. De winnaars gaan namelijk naar huis met een bedrag van 25.000 euro.

Joan en Mert wonnen het tweede seizoen van de Nederlands/Belgische versie en zijn nog altijd samen.

Lees meer over
Love Island