CALM AFTER THE STORM

Ilse en Waylon hebben zich verzoend: 'Tijd heelt alle wonden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/KIPPAIlse en Waylon hebben zich verzoend: 'Tijd heelt alle wonden'
RTL

Na de finale van het Eurovisiesongfestival leek de wereld, of in ieder geval Europa, aan de voeten te liggen van Ilse DeLange (43) en Waylon (41). Als The Common Linnets werden de twee artiesten tweede op het liedjesfestijn, inmiddels alweer zeven jaar geleden. Maar direct daarna kregen de twee een meningsverschil wat ertoe leidde dat Ilse zonder Waylon doorging met de band. Nu, jaren later, gaat het weer goed tussen de twee, vertelt Ilse in 'College Tour'.

"Dat was hartstikke mooi en fijn"

"Tijd heelt alle wonden, ook deze", zegt Ilse over de consternatie tussen haar en Waylon. Ook vertelt de zangeres dat ze Waylon laatst tegenkwam. "En dat was hartstikke mooi en fijn." Ilse legt uit dat veel mensen haar vragen hoe de verstandhouding tussen haar en Waylon is.

Het begin van de ontmoeting, die in Hilversum plaatsvond, noemt Ilse 'ongemakkelijk'. Maar daarna liepen ze op elkaar af en gaven ze elkaar een knuffel. "Dat zei eigenlijk alles al."

Ilse DeLange moet noodgedwongen stoppen met Duits dansprogramma
Lees ook

Ilse DeLange moet noodgedwongen stoppen met Duits dansprogramma

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"We zijn er allebei ok mee", zegt Ilse. "Dat is ook mooi. Ik ben niet iemand die heel graag blijft rondlopen met slechte gevoelens over iemand. Ik denk hij ook niet. Dat kwam op het goede moment. Het moest zo zijn, denk ik dan maar." 

Nog een keer genieten van Ilse en Waylon met het nummer 'Calm After The Storm'? Hun optreden uit 2014 zie je hieronder.

Lees meer over
Ilse DeLangeWaylon