q is good for you

Qmusic-luisteraar krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© QmusicQmusic-luisteraar krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds
RTL

Qmusic geeft één van hun radioluisteraars een eigen wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam. Dat vertelde radio-dj Domien Verschuuren (3) tijdens een 'Q-persconferentie', waarin hij de winactie aankondigde. De gelukkige luisteraar komt als beeld in de interactieve attractie tussen de wereldsterren te staan.

"Voor Madame Tussauds is het overigens ook een eer om deze persoon te mogen verwelkomen"

Bij Qmusic draait alles om de luisteraars. En één daarvan wordt nu op een voetstuk geplaatst en krijgt een plek tussen de sterren. Heb je je wel eens voorgesteld hoe het is om tussen de wereldsterren te staan? En om jezelf heen te lopen en jezelf te zien. Het kan gebeuren", aldus Domien. "Voor Madame Tussauds is het overigens ook een eer om deze persoon te mogen verwelkomen."

1 april-grap Qmusic blijkt geen grap, enige 'slachtoffer' wint auto
Lees ook

1 april-grap Qmusic blijkt geen grap, enige 'slachtoffer' wint auto

De winactie wordt deels georganiseerd door Madame Tussauds Amsterdam zelf ter ere van de 50e verjaardag van de attractie. Na de bekendmaking op 28 mei zullen diverse experts een aantal maanden bezig zijn met het namaken van de winnaar. Het wassen beeld wordt met de hand gemaakt en dit kost maanden werk door ongeveer twaalf professionals. Dit maakt dat het uiterst kostbaar is: een wassen beeld maken kost ongeveer €200.000.

Het beeld komt uiteindelijk in Madame Tussauds te staan tussen beelden van onder anderen Dua Lipa, Robbie Williams en Lady Gaga.

Luisteraars kunnen zich opgeven vanaf 24 mei. Op 28 mei wordt in de finale bepaald wie het wassen beeld krijgt.

Lees meer over
Domien VerschuurenQmusic