c'est très beau

Assane Diop gaat door: Netflix kondigt derde deel Lupin aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Emmanuel GuimierAssane Diop gaat door: Netflix kondigt derde deel Lupin aan
RTL

We zijn nog aan het aftellen tot het tweede, ongetwijfeld bloedstollende deel van 'Lupin', maar inmiddels doet Netflix er nog een schepje bovenop door ook alweer nieuws over de reeks daarná te droppen. Want yes: die komt er!

Vanaf 11 juni kunnen we al genieten van het tweede deel van de Franse serie met Omar Sy als Assane Diop in de hoofdrol, maar de streamingdienst laat nu weten dat er daarna ook weer een seizoen komt. Wat ons daarin te wachten staat of wanneer het wordt uitgezonden is nog de vraag.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Omar Sy geeft sprankeltje hoop: 'Mogelijk seizoen 3 van Lupin'
Lees ook

Omar Sy geeft sprankeltje hoop: 'Mogelijk seizoen 3 van Lupin'

Over deel twee weten we inmiddels dat Assane er alles aan gaat doen om de Pellegrini-familie te ontmaskeren, terwijl detective Guedira 'm op de hielen zit. Ook probeert de meesterdief de naam van zijn vader te zuiveren. Bekijk de trailer hieronder.

Lupin is geïnspireerd op de romans van Maurice Leblanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin en de grootste Franse Netflix-hit tot nu toe. De serie werd de eerste 28 dagen op Netflix door 70 miljoen abonnees bekeken.

Ook een boef, maar dan van Nederlandse bodem: Ferry Bouman. Dit weekend is zijn gelijknamige film te zien op Netflix. Bekijk de eerste beelden hieronder:

Lees meer over
NetflixLupin