Geld moet roelen

Dit fortuin gaven Donny en Janice uit aan cosmetische ingrepen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit fortuin gaven Donny en Janice uit aan cosmetische ingrepen
RTL

In een nieuwe aflevering van 'MTV: Next Level' praat Donny Roelvink (23) ronduit over de ingrepen die hij en zijn vriendin Janice Blok (29) hebben laten doen. En dat heeft 'm behoorlijk wat knaken gekost, biecht de Roelvink-telg op.

"Ik weet dat ze haar lippen en haar neus heeft laten doen"

Bekend is inmiddels dat Donny niet zomaar een stralende witte glimlach heeft: met een foto van afgeslepen tanden maakte hij bekend dat 'ie facings laat zetten. Ongetwijfeld een duur grapje, maar het lijkt erop dat hij wel meer aan zichzelf heeft laten doen. In de video vertelt Donny namelijk dat hij, samen met zijn vriendin, zo'n tienduizend euro heeft uitgegeven aan cosmetische ingrepen.  

Janice zou daarin het grootste aandeel hebben en zelfs nóg meer hebben uitgegeven. "Ik weet in ieder geval dat ze haar lippen en haar neus heeft gedaan", biecht haar lover op.

Donny Roelvink begaat grote fout: 'Janice gaat me vermoorden'
Lees ook

Donny Roelvink begaat grote fout: 'Janice gaat me vermoorden'

Het was even flink schrikken toen Janice onlangs nietsvermoedend thuiskwam: ze trof een ravage aan. Donny was de keuken- en salontafel namelijk te lijf gegaan met schoonmaakmiddel en een schuurspons, waardoor er allemaal vlekken op de tafels waren gekomen. Bekijk het debacle hieronder: 

Lees meer over
Janice BlokDonny Roelvink