SWEET WATER

Davina Michelle blij met positieve reacties: 'Zó lang aan gewerkt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDavina Michelle blij met positieve reacties: 'Zó lang aan gewerkt'
RTL

Davina Michelle (25) brak gisteren de spreekwoordelijke tent af met haar optreden in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. In het radioprogramma 'Ekdom in de Morgen' reageerde de zangeres op de lovende reacties die ze kreeg.

"Ik vond het echt superspannend"

Veel mensen vonden dat Davina de andere artiesten volledig van de bühne af zong. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik net wakker ben en overladen wordt met telefoontjes en berichten van mensen die het te gek vonden. Dat is natuurlijk een enorme eer als je er twee jaar aan gewerkt hebt. Dat vind ik fantastisch!" zegt Davina in het ochtendprogramma van Gerard Ekdom.

Ook zegt de zangeres zenuwachtig te zijn geweest. "Ik vond het echt superspannend. Wat wel meehelpt is dat je zo vaak repeteert dat het eigenlijk al zo in je systeem zit op het moment dat je het ook daadwerkelijk live doet, dus dat scheelt heel erg en daar ben ik ook enorm blij mee. Maar het blijft natuurlijk altijd wel heel erg spannend. Ik heb het wel echt gevoeld zeg maar."

Davina Michelle maakt indruk met optreden songfestival: 'Wow!'
Lees ook

Davina Michelle maakt indruk met optreden songfestival: 'Wow!'

Davina heeft al twee jaar gewerkt aan het liedje 'Sweet Water', dat ze ten gehore bracht. "Ik vind het zo leuk dat het er eindelijk uit is. We hebben zó lang gewerkt aan het liedje. Ik ben echt blij dat mensen het nu eindelijk kunnen horen. Mijn moeder kwam op een gegeven moment naar de studio en ik liet beide liedjes horen en toen vroeg ik: ‘Nou mam, wat vind je ervan?'. En toen zei ze: 'Dat 'Beat Me' vind ik leuk', maar bij 'Sweet Water' ging ze helemaal los!"

Het optreden van Davina van gisteravond zie je hieronder terug.

Lees meer over
Davina MichelleEurovisiesongfestival