welke ex is next?

Sander van EOTB is aan het daten met deze Love Island-ster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ex On The Beach 25-4-2021Sander van EOTB is aan het daten met deze Love Island-ster
RTL

Het is Lesley die in de komende aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' voor drama zorgt tussen Sander en Isidora, maar nu is er nog meer bewijs dat de relatie tussen de twee exen strandt in het programma. De 'tattoo-boy' is aan het daten met een andere realityster.

"We hebben geen relatie, maar we daten en hebben het gezellig samen"

Als je de liefde niet kunt vinden in het realityprogramma waaraan je meedoet, kijk je tegenwoordig 'gewoon' naar de kandidaten van andere shows. De geruchtenmolen draait overuren nu Sander en Kelly van Love Island zijn gespot tijdens hun vakantie samen. Is er een nieuw realitykoppel ontstaan? Volgens Kelly is het nog te vroeg om daarover te spreken. "We hebben geen relatie, maar we daten en hebben het gezellig samen", vertelt ze aan de website Love Reality.

Shani en Davey uit EOTB hebben het nog steeds heel gezellig
Lees ook

Shani en Davey uit EOTB hebben het nog steeds heel gezellig

Sander is overigens niet de enige kandidaat van Ex On The Beach: Double Dutch die het geluk in de liefde gevonden heeft. Het blijkt een enorm vruchtbaar seizoen. Zo zijn Odim en Jørney samen gespot, net zoals Shani en Davey, de ex van Jørney. 

RTL Boulevard sprak eerder met de cast van dit seizoen. Toen zeiden de kandidaten al dat het een heftig seizoen zou worden. En gelogen hebben ze zeker niet. In de video hieronder zie je wat ze te vertellen hebben.

Lees meer over
Ex on the BeachLove IslandRelatie