We found love in a hopeless place

A$AP Rocky verklaart liefde aan Rihanna: 'Liefde van mijn leven'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPA$AP Rocky verklaart liefde aan Rihanna: 'Liefde van mijn leven'
RTL

Als het aan A$AP Rocky ligt, blijven hij en Rihanna (33) voor altijd samen. De 32-jarige rapper spreekt in een interview met het tijdschrift 'GQ' zeer openlijk over zijn vriendin en laat weten dat 'ze de liefde van mijn leven is'.

"Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn"

In november 2020 meldde People dat het stel officieel samen en dolgelukkig met elkaar is, maar zelf hielden ze tot nu toe de lippen stijf op elkaar. "Het is allemaal zoveel leuker als je weet dat iemand de ware is. Ik geloof erin dat je gewoon voelt en wanneer dat is zo. Zij is het helemaal voor mij", aldus Rocky.

Eindelijk nieuwe muziek Rihanna? Lizzo hint op samenwerking
Lees ook

Eindelijk nieuwe muziek Rihanna? Lizzo hint op samenwerking

De rapper blikt terug op de afgelopen kerst, toen hij met de zangeres meeging naar haar familie in Barbados. "Dat voelde gewoon als thuiskomen, ook omdat mijn familie daar roots heeft liggen. Het was heel bijzonder en nostalgisch om mee te maken. Hoewel het in het buitenland was leek het toch heel vertrouwd allemaal."

Op de vraag of het paar al denkt aan het krijgen van kinderen, antwoordt hij: "Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Ik zou een heel cool kind hebben."

Lees meer over
Rihanna