flinke klap

Dochter Mel B wil haar niet meer zien na video huiselijk geweld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDochter Mel B wil haar niet meer zien na video huiselijk geweld
RTL

Voormalig Spice Girl Mel B (45) wilde met een korte film aandacht vragen voor het probleem rond huiselijk geweld, maar dat heeft voor haar persoonlijk nogal verkeerd uitgepakt. Haar negenjarige dochter is zó geschrokken van de video dat ze haar moeder niet meer wil zien.

In de korte film Love Should Not Hurt wordt Melanie Brown, zoals ze eigenlijk heet, fors mishandeld door een man. Niet gek dus dat haar dochter zich het laplazarus schrok toen ze haar moeder toegetakeld en bebloed op de beelden - die ze zelf op het internet vond - aantrof. Volgens Mel B's ex-man Stephan Belafonte maakte de video zoveel indruk op het meisje dat ze in de zomervakantie niet meer naar haar moeder wil. Het arme kind zou in huilen zijn uitgebarsten.

Mel en Stephen scheidden in december 2017, maar vechten bijna vier jaar na dato nog steeds om het voogdijschap. Eén van de punten waarover ze het maar niet eens worden is of hun dochter Madison alleen mag vliegen: hij woont in Los Angeles en zij in Londen.

Mel B droeg een jaar lang witte kleding na verbroken relatie
Lees ook

Mel B droeg een jaar lang witte kleding na verbroken relatie

Melanie heeft haar man er eerder van beschuldigd haar meermaals te hebben mishandeld, maar trok uiteindelijk de aanklacht in. Daarom is het nu ook voor hem mogelijk de voogdij over hun dochtertje te delen.

Mel B choqueerde een tijd geleden niet alleen haar dochter maar de hele wereld, toen ze in een interview met Pierce Morgan toegaf het bed te hebben gedeeld met haar Spice Girl-collega Geri Halliwell. Wellicht kunnen de twee in de toekomst de geschiedenis herbeleven als de Spice Girls weer gaan toeren. En áls ze dan weer op de planken staan, zou het zomaar kunnen dat Victoria Beckham er ditmaal óók bij is:

Lees meer over
Mel BHuiselijk geweld