GIVE YOUR HEART A BREAK

Demi Lovato: 'Ik heb mezelf jarenlang in een hokje geduwd'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Demi Lovato: 'Ik heb mezelf jarenlang in een hokje geduwd'
RTL

Demi Lovato (28) is een compleet veranderd mens nadat de artiest eerder deze week liet weten non-binair te zijn. In een gesprek met actrice Glenn Close en presentator Anderson Cooper liet Demi weten 'zichzelf jarenlang onderdrukt te hebben en zich nu bevrijd te voelen'.

"Ik wil nooit meer terug naar vroeger"

"Ik ben opgegroeid in het zuiden van Amerika en werd christelijk opgevoed. Ik geloofde in dingen die me verteld werden. Toen ik naar Los Angeles kwam besefte ik dat ik queer was, dus openstaand voor een brede gender-identiteit of seksualiteit. Maar de grootste vrijheid die ik nu voel is dat ik dat deel van mezelf ook echt accepteer," aldus Demi.

Demi Lovato identificeert zichzelf als non-binair
Lees ook

Demi Lovato identificeert zichzelf als non-binair

Lovato vervolgt: "Ik heb dat jarenlang onderdrukt en mezelf voorgedaan als de persoon die men graag wilde zien. Nu kan ik eindelijk mijn authentieke zelf zijn, zonder dat ik me nog langer in een hokje plaats of laat plaatsen. Mijn eetprobleem is daar zeker onderdeel van geweest, ik maakte mezelf altijd kleiner om iedereen om me heen maar te pleasen. En daar werd ik doodongelukkig van. Maar ik heb een sterke stem en groot bereik, letterlijk en figuurlijk, dus ik wil de wereld laten weten dat ik mijn leven ga leiden zoals ik dat wil. Ik wil nooit meer terug naar vroeger."

Lees meer over
Demi Lovato