VOOR ALTIJD IN MIJN HART

André Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'
RTL

Rachel Hazes (50) is misschien wel gebrouilleerd met haar dochter Roxeanne (28), maar met zoon André (27) zijn de banden een stuk warmer. Op Instagram Stories laat André weten bijzonder trots te zijn op zijn moeder.

"Keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen"

Rachel is klaarblijkelijk van plan om een eigen zaak te openen. Iets waar haar zoon ontzettend trots op is. 'Een trotse zoon', schrijft André bij de foto die Rachel deelt. 'Zo diep in de put gezeten en keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Ik hou van je.' 

Zelf kan Rachel niet wachten met het openen van haar nieuwe zaak. 'Het begint al zo mooi te worden', schrijft ze bij een foto op haar eigen profiel. André kan niet wachten om 'alle smaken te proeven' die in de winkel zullen verschijnen. En schoondochter Sarah van Soelen heeft er 'zin in'.

Rachel Hazes in de wolken met nieuwe schoondochter: 'Knapste en de liefste'
Lees ook

Rachel Hazes in de wolken met nieuwe schoondochter: 'Knapste en de liefste'

© Instagram @andrehazes

Onlangs barstte er opnieuw een bommetje tussen Rachel en haar dochter Roxeanne. Op Instagram plaatste Rachel publiekelijk een reactie waarin ze zei dat Roxeanne zich moest schamen. In de video hieronder zie je waar dat precies over ging.

Lees meer over
André HazesRachel Hazes