Insieme per sempre e sempre

Marco en Leontine vieren bijzondere dag tijdens liefdesvakantie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarco en Leontine vieren bijzondere dag tijdens liefdesvakantie
RTL

Marco Borsato (54) lijkt nog lang niet van plan om zijn liefdesbetuigingen aan het adres van Leontine (53) te staken. Vandaag staat de zanger stil bij een bijzondere dag. Het gescheiden doch verliefde koppel zou 23 jaar getrouwd zijn. Op 22 mei 1998 beloofden zij elkaar eeuwige trouw in Venetië.

"Blijft een bijzondere dag"

Een goede reden voor Marco om het nummer 'Hef Je Glas' nog een keer aan te zetten. Hoe het met de eeuwige trouw is afgelopen, weet Nederland inmiddels wel. Hij mag dan officieel van Leontine gescheiden zijn, toch is hij weer aan het daten met zijn ex-vrouw. Samen genieten ze nu van een liefdesvakantie op Ibiza. Op Instagram staat hij stil bij de trouwdag door een foto twee ringen te plaatsen waarin de namen van Leontine en de kinderen gegraveerd zijn. '22 mei, blijft een bijzondere dag', schrijft de zanger. 

© Instagram @borsato

Eerder deze maand heeft Marco duidelijkheid gegeven over zijn relatiestatus in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. "Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje", zei Marco in de radio-uitzending. Of de vraag of andere vrouwen kans maken bij Marco zegt de zanger resoluut: "Mijn hart is bezet."

Hoe de kinderen over de hereniging van hun ouders denken, vertelt de zanger in onderstaande video. 

Lees meer over
Marco BorsatoLeontine Borsato