berichtje!

Dit zijn ze dan: de eerste koppels van Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDit zijn ze dan: de eerste koppels van Love Island
RTL

De kop is eraf. Het nieuwe seizoen van 'Love Island' is afgetrapt en de eerste koppels zijn gevormd. Welk stel komt als sterkste uit de bus en verlaat Marbella straks met 25.000 euro op zak? Eén ding is nu al duidelijk: de mannen hebben nógal dezelfde smaak...

"We moeten het maar een kansje geven"

Over vijf weken weten we welke deelnemers de ware liefde hebben gevonden en met een nieuw liefje richting huis vertrekken, maar eerst is het tijd voor de kennismaking. Met wie gaan de kandidaten de komende weken doorbrengen in de luxe Love Island-villa? Maar belangrijker nog: met wie vormen ze een koppel? Dat blijkt nog best wat voeten in aarde te hebben. 

Zo is de aantrekkingskracht niet bij alle Islanders direct wederzijds en hebben de mannen hun pijlen bovendien op één en dezelfde persoon gericht: Yasmin. Niet alleen Joey kiest voor haar, ook Morris en Ali willen de 26-jarige maar wat graag beter leren kennen. Uiteindelijk is het Ali die in z'n handjes mag knijpen. Bekijk hieronder een overzicht van de allereerste koppels.

Holly Mae Brood over nieuw seizoen Love Island
Lees ook

Holly Mae Brood over nieuw seizoen Love Island

Job en Rowenna

Job en Rowenna© Instagram @loveislandnl
Job en Rowenna

Joey en Nina

Joey en Nina© Instagram @loveislandnl
Joey en Nina

Morris en Rosa

Morris en Rosa© Instagram @loveislandnl
Morris en Rosa

Jim en Minn

Jim en Minn© Instagram @loveislandnl
Jim en Minn

Ali en Yasmin

Ali en Yasmin© Instagram @loveislandnl
Ali en Yasmin

De koppels zijn dan wel gevormd, het kan natuurlijk nog alle kanten op. Bovendien staat nog niet iedereen te springen. Zo vindt Yasmin het maar niets dat haar eerste keuze, Joey, bij haar is weggekaapt, terwijl Nina, die op het laatste moment aan Joey is gekoppeld, daar ook niet per se blij mee is. "We moeten het maar een kansje geven", zegt zij teleurgesteld. Kortom, het is nog maar de kans hoe lang de stellen het samen uithouden, te meer omdat de groep is verrast met twee nieuwe Islanders: Carlyn en Esmee. Kapers op de kust!

Presentator Holly Mae Brood vertelde bij RTL Boulevard over het gloednieuwe seizoen. Wat heeft het voor ons in petto? Je ziet het in onderstaande video.

Lees meer over
Holly BroodHolly Mae BroodLove Island