beschuit met blauwe muisjes

Rowena van Utopia bevallen van een zoon

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @rowena_baierlRowena van Utopia bevallen van een zoon
RTL

Rowena Baierl (36), bekend van onder andere 'Utopia' en 'Temptation Island', is bevallen van een zoon. Het heuglijke nieuws deelt ze op social media.

"Wij maken het goed met z’n allen en de liefde is onbeschrijfelijk"

Eagan Renli Zoer is de naam van haar pasgeboren zoon: hij zag het levenslicht op 22 mei. 'Onze harten stromen over van liefde en genieten in alle rust van ons mooie gezinnetje. Wij maken het goed met z’n allen en de liefde is onbeschrijfelijk', schrijft ze bij onderstaande foto. 

Veel volgers feliciteren het stel met het mooie nieuws. 'Gefeliciteerd lieverds. Heel veel gezondheid en geluk toegewenst! Je wordt een geweldige mama' en 'Gefeliciteerd met jullie kleine wonder. Mooie naam', wordt er zoal geschreven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rowena uit Temptation VIPS onthult geslacht van ongeboren kindje
Lees ook

Rowena uit Temptation VIPS onthult geslacht van ongeboren kindje

Het babynieuws van Rowena is extra bijzonder. Vorig jaar zomer maakte ze bekend dat ze haar ongeboren zoontje was verloren. Ontzettend verdrietig nieuws, waarover ze destijds op Instagram schreef: 'Een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby is gestopt met groeien. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie.' Na een periode van rouw begon de zon weer te schijnen toen ze de zwangerschap van Eagan aankondigde.

Lees meer over
Rowena BaierlBaby