ik leef m'n leven zoals ik dat wil

Na de 'Brazes'-nail art eert ook Sarah André op haar nagels

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @sarahvansoelen/ANPNa de 'Brazes'-nail art eert ook Sarah André op haar nagels
RTL

Sarah van Soelen, het 25-jarige liefje van André Hazes (27), heeft iets bijzonders voor haar vriend gedaan. Nu Leco van Zadelhoff (53) in de uitzending van RTL Boulevard alles heeft verteld over hoe groot de nail art-trend is, heeft ze de 'A' van André op haar nagels laten zetten. Daarmee stapt ze in de voetsporen van één van zijn ex-vriendinnen.

Tijdens haar roemruchte relatie met de volkszanger liet Bridget Maasland heel kunstig 'Brazes' op haar nagels zetten, die vervolgens vakkundig in beeld werden gebracht tijdens een uitzending van RTL Boulevard. Sarah kiest weliswaar voor minder opvallend kunstwerk door het bij een simpele 'A' te houden. Het resultaat is hieronder te bewonderen. 

© Instagram @sarahvansoelen

Onlangs sprong André nog in de bres voor zijn nieuwe vriendin. Na het verbreken van de verloving van Monique vond hij bij Sarah opnieuw het geluk in de liefde, waardoor ze plots 'de meest gehate vrouw van het land' werd. "Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld", vertelde hij aan Veronica Superguide.

Hij heeft er wél alle vertrouwen in dat ze goed met de media-aandacht en reacties op social media om kan gaan. "Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan." 

Onlangs bracht Dré nog een nieuw nummer uit waarin zijn liefdesleven volop wordt besproken. Rob Goossens vindt er het zijne van.

Lees meer over
André HazesSarah van SoelenBridget Maasland