van de straat

Netflix kondigt tweede seizoen van Firefly Lane aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix kondigt tweede seizoen van Firefly Lane aan
RTL

Beste vriendinnen Tully en Kate keren terug voor een tweede seizoen van de Netflix-hit 'Firefly Lane'. Dat hebben hoofdrolspeelsters Katherine Heigl (42) en Sarah Chalke (44) bevestigd in een video van de streamingdienst waarin ze een aantal brandende vragen beantwoorden van fans.

"Het zal het wachten waard zijn en alle vragen zullen worden beantwoord"

Sinds het eerste seizoen afgelopen februari bij de streamingdienst verscheen, hebben al miljoenen huishoudens de serie verslonden. Een tweede reeks was dan ook voor alle bingewatchers hard nodig, maar Netflix kwam maar niet met antwoorden... tot nu toe!  "Deze vraag komt steeds weer terug", aldus Katherine Heigl. "Overal waar ik ga krijg ik de vraag: 'Komt er een seizoen twee?' En het antwoord is… ja, er komt een tweede seizoen!"

"Ik kan niet wachten", vult  Sarah Chalke aan. "We weten zelf ook nog niet alles, maar geloof ons: het zal het wachten waard zijn en alle vragen zullen worden beantwoord." 

Katherine Heigl na heftige nekoperatie: 'Heb m'n leven terug'
Lees ook

Katherine Heigl na heftige nekoperatie: 'Heb m'n leven terug'

De nieuwe afleveringen moeten ergens in 2022 te zien zijn bij Netflix en antwoord geven op die enorme cliffhanger: wat heeft Tully gedaan dat zo erg is dat Kate haar niet kan vergeven. "We kunnen er nog niet al te veel over zeggen, maar wat we alvast kunnen verklappen is dat het familie gerelateerd is", onthult Sarah. "En het heeft niets te maken met Johnny. Niets."

Firefly Lane is gebaseerd op de gelijknamige romantische bestseller van Kristin Hannah en vertelt het verhaal van twee onafscheidelijk vriendinnen: Tully en Kate. Als hun leven een onverwachte wending neemt, komt hun vriendschap onder druk te staan. Bekijk de trailer van het eerste seizoen hieronder.

Het eerste seizoen van Firefly Lane is nu te zien bij Netflix.

Lees meer over
Katherine HeiglNetflix