daar wordt op gejaagd

Verdachte overval Nikkie de Jager naar Nederland gehaald

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Verdachte overval Nikkie de Jager naar Nederland gehaald
RTL

De nieuwe verdachte in de zaak van de overval op Nikkie de Jager (27) is overgebracht naar Nederland. Dat bevestigt zijn advocaat Dirk Timmermans aan ANP na berichtgeving van 'Shownieuws'. De 32-jarige man werd half maart in het buitenland opgepakt.

Momenteel zit de verdachte niet vast voor de overval op Nikkie, maar wel voor een ander delict waar hij van wordt verdacht. Volgende week vrijdag is er in de rechtbank van Rotterdam een nieuwe pro-formazitting omtrent de zaak. Daar is de 32-jarige verdachte volgens zijn advocaat waarschijnlijk bij aanwezig.

Opnieuw lofzang voor Nikkie de Jager na songfestivalshow
Lees ook

Opnieuw lofzang voor Nikkie de Jager na songfestivalshow

Nikkie, ook wel bekend als NikkieTutorials, werd in augustus vorig jaar met haar verloofde Dylan Drossaers thuis overvallen. Vier overvallers hielden hen onder schot. De make-upartieste noemde de overval "een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven". De buit van de overval bestond onder meer uit een grote hoeveelheid kostbare sieraden en een tas van het merk Louis Vuitton. In totaal staan zeven verdachten terecht omdat ze verdacht worden van betrokkenheid bij meerdere overvallen, zoals die op voetbalanalist René van der Gijp.

Lees meer over
Nikkie de JagerOvervalWoningoverval